205 LiveRawSmackdownWWEWWE Main Event

WWE a trebuit să înregistreze din nou câteva segmente în timpul show-urilor recente

Cei din WWE au avut o serie de înregistrări pentru show-urile TV precum RAW, SmackDown, 250 Live și Main Event în Orlando, Florida, la Performance Center săptămâna trecută.

Sean Ross Sapp, de la Fightful Select raportează că au existat câteva repetări a înregistrărilor, inclusiv meciul dintre Otis și King Corbin, de la SmackDown-ul de vineri.

Conform raportului, Otis a fost nevoit să suporte patru spine busters-uri destul de brutale datorită spatelui. S-a menționat că „nici măcar nu a fost difuzată acea parte din meci”.

De asemenea, MVP a ținut un promo în timpul unui episod recent al RAW-ului iar oficialii au decis să înregistreze încă odată promo-ul, deoarece el a făcut referire la public ca fiind superstaruri din NXT.

Acest lucru a făcut ca cineva să intervină pentru a opri promo-ul lui MVP și a-l informa să se refere la public ca fiind „angajații de la Performance Center”.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.