WWE

Care este situația lui Roman Reigns în WWE?

Roman Reigns a decis să facă ceea ce a crezut că este mai bine pentru el și familia sa. Acesta nu a lucrat la WrestleMania 36 în ciuda faptului că trebuia să aibă un meci pentru titlul Universal împotriva lui Goldberg. A rămas acasă, iar „The Big Dog” nu a mai fost menționat în mod intenționat la WWE TV.

Fanii îl pot vedea pe Reigns în timpul fiecărui intro al SmackDown-ului, dar doar atât. Universul WWE se tot întreabă ce se întâmplă cu Roman, însă situația lui nu s-a schimbat.

Se pare că în backstage-ul companiei nu se vorbește încă despre revenirea lui Roman Reigns. Nu există un plan creativ pentru el și niciun producător nu-l aduce în discuție.

O sursă din WWE relatează că ar exista o discuție în biroul lui Vince McMahon cu privire la Roman Reigns, dar cum începe așa și se termină.

Să sperăm că Roman Reigns se va întoarce cât mai repede. A câștigat deja mulți bani și oficialii l-au propulsat foarte mult în cariera sa. Din fericire, el are toate condițiile de a sta în afara ring-ului până când lucrurile se vor remedia.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.