SmackdownWWE

Elias s-a accidentat! Cât timp va lipsi din ring?

Elias a fost victima unui atac vicios săptămâna trecută, dar impactul nu a fost difuzat la WWE TV. Leziunile sale sunt foarte grave conform oficialilor.

SmackDown-ul din această săptămână a început cu Michael Cole care a spus că Elias nu se va mai întoarce în ring „câteva luni”. El a suferit o ruptură a mușchiului pectoral și a coastelor după ce Sheamus a luat mașina închiriată de Jeff Hardy și a dat peste Elias înainte să înceapă show-ul de săptămâna trecută.

De fapt, Elias trebuia să aibă un meci în turneul pentru titlul Intercontinental săptămâna trecută, dar Sheamus l-a scos din joc cu un plan bine pus la punct. Acum, Elias va fi absent din acțiune pentru câteva luni potrivit lui Cole.

Rămâne de văzut dacă acest accident face parte din storyline, în caz că Elias va reveni mai devreme.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.