RawWWE

Superstar din WWE a suferit din nou o intervenție chirurgicală la genunchi

Din păcate, venim cu o veste nu tocmai bună referitoare la Jinder Mahal. El se află din nou în afara ring-ului. Fostul campion WWE a anunțat în cursul zilei de astăzi pe contul său oficial de Instagram că a suferit o altă interveție chirurgicală la genunchi. Respectiva operație a fost efectuată la Andrews Sports Medicine & Ortopedic Center din Birmingham, Alabama.

În urma postării lui, nu se știe cât timp va fi absent sau cât de grave au fost problemele genunchiului care a trebuit operat.

Mahal a postat următoarea fotografie având această descriere:

„Din păcate, a trebuit să apelez din nou la cuțit pentru a rezolva problemele cu genunchiul. Intervenția chirurgicală a fost neașteptată, dar voi reveni din nou mai puternic ca niciodată”.

Mahal tocmai revenise în ring la RAW-ul din data de 27 aprilie, unde l-a învins pe Akira Tozawa într-un singles match. El nu a mai avut meci de pe 22 mai.

Înainte de această revenire, Jinder a ieșit din acțiune încă din luna iunie a anului trecut. Atunci, el a suferit o accidentare la genunchi care l-a obligat să suporte o intervenție chirurgicală și a fost absent timp de câteva luni.

Îi dorim lui Jinder Mahal o recuperare ușoară și rapidă!

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.