RawWWEWWE PPV

*SPOILER* Planul WWE-ului pentru Bobby Lashley

Drew McIntyre este văzut ca fiind cel mai de top babyface din compania lui Vince McMahon și urmează să-și apere titlul WWE la Backlash pe 14 iunie 2020. Cu toate acestea, reign-ul său s-ar putea să nu mai continue în vara acestui an.

Wrestling Observer Newsletter raportează că, motivul pentru care Bobby Lashley îl are pe MVP ca manager este pentru că Paul Heyman a dorit să-l pregătească pentru un title run.

Oficialii au sistat storyline-ul dintre Lashley și Lana și l-au conturat pe Bobby ca un wrestler serios, obiectivul lui principal fiind să câștige un titlu major. Acest lucru ar indica faptul că titlul WWE urmează să-și schimbe deținătorul. Nu trebuie să fim surprinși dacă s-ar întâmpla la Backlash.

De menționat este faptul că feud-ul dintre Lashley și McIntyre va continua după Pay-Per-View-ul WWE Backlash și, eventual, cei doi vor avea un meci cu o stipulație la SummerSlam, așa că este destul timp pentru a pune centura pe Lashley dacă acesta este planul definitiv.

În plus, Bobby Lashley își dorește de mai bine de un an un meci împotriva lui Brock Lesnar, iar Lesnar este așteptat să revină în WWE la timp pentru SummerSlam.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.