WWE

Kurt Angle a renunțat la un rol în WWE

Se pare că lui Kurt Angle i s-a oferit un nou contract pentru a reveni în WWE după ce a fost concediat în luna aprilie datorită reducerilor bugetare provocate de coronavirus.

În timpul unui interviu pentru CBR.com, Angle a confirmat că i s-a oferit un nou contract, pentru un rol în calitate de manager al lui Matt Riddle.

Kurt a spus: „WWE mi-a oferit un loc de muncă avantajos. Din păcate, am refuzat din diferite motive, dar mi-ar fi plăcut să-l accept. Nu a fost momentul potrivit”.

Angle a fost prezent la episodul show-ului NXT de săptămâna trecută, în postura de arbitru special pentru meciul dintre Matt Riddle vs. Timothy Thatcher. De asemenea, Kurt Angle a fost prezent și la SmackDown pentru a anunța că Riddle va fi mutat în brand-ul albastru.

Din câte se pare, discuțiile între Angle și WWE nu sunt de prisos, iar oficialii consideră că se va ajunge la un acord în cele din urmă. „Dacă nu a fost semnat deja, ei vor face o nouă ofertă în curând”. Vince McMahon nu vrea să-l scape pe Kurt în AEW, după cum a relatat o sursă din companie săptămâna trecută.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.