RawWWE

Christian va fi prezent la RAW-ul de săptămâna viitoare

Cei din WWE au anunțat faptul că, fostul campion World Heavyweight Christian este programat să revină la WWE TV în cadrul RAW-ului de săptămâna viitoare.

Scopul apariției sale este pentru a se reuni cu fostul său coleg Edge într-un segment pentru continuarea actualului feud în care este implicat Hall of Famer-ul.

Oficialii au spus că Christian va fi gazda unei ediții speciale a emisiunii „The Peep Show”, Edge fiind invitatul său. Într-un interviu recent, Christian a spus că îl cunoaște pe Rated R-Superstar mai bine decât oricine și că vrea să vadă care este psihicul lui Edge pentru următorul său meci.

Desigur, Edge se va înfrunta cu Randy Orton într-un meci de wrestling clasic la Pay-Per-View-ul WWE Backlash duminica viitoare. Acesta va fi rematch-ul dintre cei doi după ce la WrestleMania 36, Edge a câștigat un meci de tipul „Last Man Standing” împotriva „The Viper”.

Compania promovează înfruntarea de la Backlash ca fiind „cel mai mare meci de wrestling văzut vreodată”.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.