WWE

Vince McMahon a interzis o manevră folosită în ring

Se pare că Vince McMahon a decis să interzică încă o manevră în ring pe care superstarurile din companie nu o mai pot utiliza.

PWInsider.com raportează că oficialii au optat pentru scoaterea din uz a manevrei „Powerbomb Turnbuckles”, cunoscută și sub denumirea de „Bucklebomb” folosită de wrestleri în timpul prestației.

De ani buni, se știe de întreg Universul WWE că Vince are o listă de cuvinte și manevre pe care nu vrea să le folosească angajații săi.

În plus, această manevră a dus la retragerea legendei Sting, în timpul meciului pentru titlul WWE împotriva lui Seth Rollins la Night of Champions 2015. După înfruntarea celor doi, s-a descoperit că Hall of Famer-ul a avut stenoză spinală care a survenit în urma respectivei manevre.

Este interesant momentul în care vine această interdicție, întrucât Kairi Sane a fost executată recent cu o lovitură neadecvată în colțul ring-ului, în timpul unui meci cu Nia Jax la RAW.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.