RawWWE

Randy Orton a făcut o achiziție majoră

Superstarul din WWE Randy Orton a făcut o ahiziție uluitoare. Fostul campion WWE a postat recent pe contul său oficial de Instagram o fotografie în care putem observa că și-a cumpărat un avion privat.

În luna noiembrie a anului trecut, Orton a confirmat faptul că a semnat un nou contract pe 5 ani cu WWE. În acest moment, compania alocă sume majore pentru contractele wrestlerilor, fiind o modalitate de-ai opri să plece în AEW.

Randy este un veteran al WWE și viitor Hall of Famer, deci cu siguranță a primit un contract cu o sumă mare de bani. Se pare că a fost suficient pentru a-și permite să-și achiziționeze un avion.

„The Viper” urmează să aibă un meci clasic împotriva lui Edge la Pay-Per-View-ul WWE Backlash de luna viitoare. De fapt, acesta este un rematch în urma Last Man Standing-ului de la WrestleMania 36. Oficialii promovează respectivul meci ca fiind cea mai mare înfruntare din wrestling.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.