RawWWE

Breaking News: Rey Mysterio se va retrage la RAW-ul de săptămâna viitoare

Rey Mysterio a fost scos din acțiune de către Seth Rollins la RAW-ul de săptămâna trecută după un atac brutal în urma căruia a ajuns cu ochiul în treptele de oțel ale ring-ului. Se presupunea că starea lui este critică. Se pare că Mysterio își va pune ”masca în cui„ la RAW-ul de săptămâna viitoare.

În timpul RAW-ului din această săptămână, oficialii au anunțat că Seth Rollins se va confrunta cu Aleister Black la episodul show-ului de săptămâna viitoare. Apoi au dezvăluit un segment care ar putea fi istoric. Rey Mysterio își va anunța retragerea.

Contractul lui Mysterio cu WWE se negociază. El nu a semnat un nou acord așa cum mulți fani speră să se întâmple. Se presupune că oficialii au pregătit un angle pentru a-l scoate din ring datorită întrebărilor referitoare la viitorul său în companie.

WWE va promova cât mai mult anunțul retragerii lui Rey Mysterio în zilele următoare. Rămâne de văzut dacă într-adevăr este legitim.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.