RawWWE

Viitoarele planuri ale WWE pentru Drew McIntyre

Cei din WWE au câteva planuri importante pentru Drew McIntyre iar title reign-ul său nu se va opri, conform unui raport recent.

McIntyre i-a impresionat pe oficiali cu comportamentul său în backstage și modul în care a lucrat la show-uri, potrivit WrestleTalk. Acest lucru îi va aduce mai multe beneficii lui Drew decât s-a întâmplat în cazul lui Jinder Mahal.

„Oficialii WWE-ului au fost atât de impresionați de Drew în ultimele săptămâni, încât îl văd Main Eventer în anii următori. Title Reign-ul său nu va fi doar pentru o singură dată, așa cum s-a întâmplat la Finn Balor, Jinder Mahal sau Kofi Kingston în ultimii ani, așa că este de așteptat ca McIntyre să aibă un viitor foarte strălucit.”

Trebuie să remarcăm faptul că title reign-ul lui Finn Balor ca și campion Universal a fost oprit brusc deoarece Balor s-a accidentat imediat după ce a câștigat centura. Apoi a revenit dar nu a mai putut ajunge în Main Event din anumite motive.

Cert este că WWE are câteva planuri majore pentru viitor, iar Drew McIntyre este, evident, printre ele.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.