RawWWEWWE PPV

Meci important confirmat pentru WWE Backlash 2020

Pay-Per-View-ul WWE Backlash din acest an va avea loc pe 14 iunie. Se pare că un meci important a fost confirmat pe card-ul respectivului eveniment.

Episodul RAW-ului de săptămâna trecută s-a încheiat cu Edge și Randy Orton în prim-plan. „The Viper” a dorit încă un meci împotriva lui „The Rated-R Superstar” la Backlash de această dată fără nici o stipulație. Se pare că Orton a primit un răspuns la provocarea sa.

RAW-ul de seara trecută a început cu un segment de 15 minute în care au fost prezenți Edge și Randy Orton. Edge a venit în ring și a ținut un promo despre Randy, spunând că nu și-a dorit să devină niciodată un Superstar WWE, și nici campion. Orton a răspuns la afirmațiile lui Edge și l-a întrebat pe acesta dacă îi acceptă provocarea. Bineînțeles, Edge a acceptat.

Mai jos aveți un posibil card pentru WWE Backlash. Singurul meci confirmat până acum este Orton vs. Edge.

  • WWE Championship Match: Drew McIntyre (c) vs. Bobby Lashley (POSIBIL)
  • RAW Tag Team Championship Match: The Street Profits (c) vs. The Viking Raiders (POSIBIL)
  • RAW Women’s Championship Match: Asuka (c) vs. Shayna Baszler (POSIBIL)
  • No Stipulation Match: Randy Orton vs. Edge (CONFIRMAT)
Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.