RawWWE

Kevin Owens a revenit la RAW

Kevin Owens nu a mai fost prezent la WWE TV de la Pay-Per-View-ul WrestleMania 36 unde a avut un meci plin de acțiune împotriva lui Seth Rollins. Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii lui Owens, el a revenit la RAW-ul din această săptămână.

În cadrul RAW-ului, Owens a prezentat „The KO Show”. Invitații lui Kevin au fost Andrade, Austin Theory, Angel Garza și Zelina Vega. Pe parcursul promo-ului, Kevin a stat în afara ring-ului. Zelina Vega l-a intrebat pe Owens de ce nu stă în ring iar după acest moment și-a făcut apariția Apollo Crews care s-a năpustit asupra campionului United States Andrade.

După acest segment am avut parte de un meci Tag Team între Kevin Owens & Apollo Crews vs. Andrade & Angel Garza. Crews a obținut victoria pentru echipa sa.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.