SmackdownWWE

Drew Gulak a plecat din WWE

Drew Gulak și Daniel Bryan s-au confruntat la SmackDown-ul din această săptămână în turneul pentru titlul Intercontinental. Bryan, a câștigat acel meci iar o zi mai târziu, Gulak a plecat din companie.

Pro Wrestling Sheet raportează că WWE l-a lăsat pe Drew Gulak să plece datorită contractului său. Această veste este total neașteptată, mai ales având în vedere cât de multă atenție a primit Gulak la sfârșitul anului trecut, alături de Daniel Bryan.

Conform PWInsider, contractul lui Gulak cu WWE a expirat iar el nu a dorit să re-semneze. Ar putea urma mai multe plecări ale superstarurilor. Se presupune că oficialii ar fi dispuși să acorde anumite rezilieri ale contractelor, la cerere.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.