WWE

WWE a decis să renunțe la realizarea unui storyline major

Un raport interesant a apărut în mediul online în cursul zilei de ieri potrivit căruia cei din WWE au avut în plan un storyline important care trebuia să se producă în această primăvară și vară.

WrestleVotes relatează că, din cauza focarului de coronavirus care a forțat WWE-ul să susține show-urile în absența fanilor, acest storyline a fost sistat. Storyline-ul respectiv trebuia să fie la fel de mare ca debutul invaziei Nexus și angle-urile cu explozia limuzinei lui Vince McMahon.

Totul este restrâns datorită faptului că fanii nu pot fi prezenți pentru a reacționa la ange-uri. Acesta este motivul pentru care storyline-ul a fost pus în așteptare.

Nu se știe exact ceea ce aveau planificat oficialii pentru această poveste sau când ei vor permite fanilor să revină la show-urile TV. Lucrurile se schimbă constant datorită coronavirusului.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.