WWEWWE PPV

Update despre Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an

În mediul online au apărut informații referitoare la situația Pay-Per-View-ului WWE SummerSlam din acest an care inițial trebuia să aibă loc în TD Garden din Boston, MA.

Săptămâna trecută, primarul din Boston, Marty Walsh, a declarat că evenimentele de avengură precum paradele și festivalurile nu vor avea loc în această vară. Astfel, mai multe persoane au fost de părere că, datorită acestei afirmații, WWE va trebui să mute show-ul într-un alt loc.

Potrivit unui raport a WrestleVotes, oficialii au discutat despre câteva idei diferite cu privire la ediția Pay-Per-View-ului SummerSlam din acest an. Au mai rămas 3 luni până la evenimentul propriu-zis, așa că Vince McMahon are timp să ia o decizie.

Iată care sunt ideile discutate despre WWE SummerSlam 2020, conform unei surse din interiorul companiei:

  • WWE vrea să rămână la planul inițial, dar cei din Boston au spus că nu este posibil.
  • WWE caută o nouă locație în care să aibă acces și fanii.
  • Data evenimentului poate fi schimbată pentru luna septembrie.

Trebuie să precizăm faptul că nu există informații referitoare la NXT: TakeOver.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.