RawSmackdownWWEWWE PPV

Când au aflat cei din WWE că Becky Lynch este însărcinată?

Becky Lynch a făcut un anunț major la RAW-ul din această săptămână. Părăsește pentru ceva vreme ring-ul, dar „The Man” este încântată să înceapă noua ei călătorie în postura de mamă.

Acesta a fost un secret pe care cei din WWE nu au vrut să-l dezvăluie. Au promovat apariția lui Becky pentru o confruntare cu Asuka, chiar și după ce vestea a ajuns în companie. Apoi oficialii au luat în sfârșit decizia ca Lynch să facă marele anunț.

Personalul din SmackDown nu a fost informat despre anunțul important a lui Becky Lynch până când nu s-a prezentat la înregistrările din acea zi. Această informație a fost păstrată bine până când a venit momentul anunțului.

Anunțul lui Lynch a fost înregistrat înainte de înregistrările din acea zi. Se pare că Asuka a fost surprinsă legitim la aflarea anunțului. Ea harbar n-avea că va câștiga titlul feminin din RAW după Pay-Per-View-ul Money in the Bank.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.