WWE

CM Punk a apărut la WWE Backstage în postura de hacker

La emisiunea WWE Backstage din această săptămână, am asistat la revenirea lui CM Punk în rolul de analist care a făcut o mică glumă despre subiectul recent în care a fost implicat.

Hacker-ul misterios din SmackDown încă este prezent la WWE TV. Identitatea acestui hacker nu a fost dezvăluită până acum, dar unii fani speră că este CM Punk.

Atunci când Punk a fost în legătură cu colegii săi pe skype pentru emisiunea WWE Backstage el era întors cu spatele la cameră. Când Renee Young l-a prezentat, a spus că este hacker-ul din SmackDown, iar apoi Punk a întors scaunul și a zâmbit.

Toată lumea a râs despre zvonul că CM Punk este hacker-ul din SmackDown. Nu este așa, dar unii fani nu sunt convinși de asta.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.