SmackdownWWE

Breaking News: Titlul Intercontinental este vacant

Sami Zayn nu a reușit să ajungă la filmările show-urilor săptămânale. Deoarece campionul nu și-a putut apăra titlul, atunci oficialii trebuie să găsească pe altcineva capabil pentru a deține centura Intercontinentală.

Se pare că Zayn nu va mai reveni la SmackDown pentru mai mult timp de acum încolo. WWE a anunțat în mod oficial că titlul Intercontinental este vacant. Un nou campion va fi determinat printr-un tournament.

Această veste este foarte importantă pentru brand-ul albastru. Acum un nou campion va fi încoronat. WWE a filmat SmackDown-ul din această săptămână în cursul zilei de ieri, cu acest show se încheie un program consecutiv de 3 zile de înregistrări care a solicitat main roster-ul.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.