RawWWEWWE PPV

Randy Orton l-a provocat pe Edge pentru un meci la WWE Backlash

Pentru prima dată de la WrestleMania 36, Randy Orton și Edge au revenit la WWE TV în cadrul RAW-ului din această săptămână. Ambii au ținut un promo în ring, în segmentul final al show-ului.

Edge a fost primul care a venit în ring și a spus că WrestleMania nu a fost sfârșitul pentru el. Acesta a spus că nu este prezent la RAW pentru a-l vâna pe Randy Orton așa cum s-a tot spus în promo-urile difuzate. El a menționat că este pregătit să continue.

Apoi Orton a venit și el în ring și l-a felicitat pe „Rated-R Superstar”, spunând că omul mai bun a câștigat, dar cel mai bun wrestler nu a reușit. Randy a menționat că meciurile lui Edge la Royal Rumble și WrestleMania nu au fost meciuri tradiționale și nu crede că Edge ar mai putea să lupte cu el într-un meci de wrestling tradițional.

Randy Orton a pus capăt promo-ului întrebându-l pe Edge dacă poate intra cu el în ring la WWE Backlash, într-un meci de wrestling tradițional. Show-ul s-a încheiat fără un răspuns din partea lui Edge care avea o privire îngrijorată.

Pay-Per-View-ul Backlash din acest an va avea loc duminică, 14 iunie și va fi transmis pe WWE Network.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.