SmackdownWWEWWE PPV

*SPOILER* Otis nu va face cash-in pe Braun Strowman

Otis este câștigătorul meciului Men’s Money in the Bank Ladder din acest an, dar nu va face cash-in pe campionul Universal Braun Strowman.

În timpul unui interviu pentru Digital Spy, la începutul săptămâni trecute, Otis a spus că dacă va câștiga servieta Money in the Bank, va face cash-in pe campionii Tag Team din SmackDown.

„În cazul în care voi câștiga servieta, mă voi îndrepta alături de colegul meu, Tucker, către titlurile Tag Team. Nu cred că există o regulă după ce titlu poți să mergi, așa că titlurile Tag Team sunt ținta mea. Vom face cash-in cu succes iar după rămâne de văzut ce se va întâmpla.”

Meciurile Money in the Bank Ladder au fost înregistrate în urmă cu câteva săptămâni, ceea ce înseamnă că Otis știa deja că a câștigat servieta atunci când a făcut această declarație.

Dacă planurile nu se schimbă, se pare că vom avea parte de un meci între Heavy Machinery vs. The New Day pentru titlurile Tag Team în viitorul apropiat.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.