RawWWEWWE PPV

De ce a câștigat Asuka meciul Women’s Money in the Bank?

Becky Lynch a doborât recordul pentru cea mai longevivă deținătoare a titlului Women’s din RAW. Ea își continuă reign-ul dominant, dar Asuka i-ar putea pune probleme.

În timpul Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a raportat că, cash-inul este o cale prin care Becky își poate pierde centura, dar nu într-un mod corect. Compania investește mulți bani în Becky Lynch pentru ca ea să aibă un gimmick strong.

De asemenea, un alt meci între Lynch vs. Asuka nu ar avea prea mult sens acum. Asuka a cedat în fața lui „The Man” la Royal Rumble. Câștigarea meciului Women’s Money in the Bank din acest an îi oferă acum lui Asuka o scuză pentru cele întâmplate în meciul de la Rumble.

Shayna Blaszer era o opțiune mult mai bună pentru un feud cu Becky Lynch, dar oficialii mai așteaptă până când fanii vor fi prezenți la show-uri.

Becky Lynch oferă multe interviuri în postura de deținătoare a titlului Women’s din RAW. În cele din urmă, ar putea avea apariții media fără să fie posesoarea acelei centuri. Modul în care ea pierde acest titlu va fi foarte important pentru a-și putea proteja imaginea cât mai mult posibil.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.