WWE

Stephanie McMahon a dezvăluit când s-a sărutat prima dată cu Triple H

Stephanie McMahon a făcut multe lucruri la WWE TV pe parcursul anilor. Ea a fost umilită, lăudată și chiar l-a sărutat pe actualul ei soț pentru prima dată în urmă cu 20 de ani.

În timp ce acorda un interviu despre relația cu Triple H pentru WWE Untold, Stephanie McMahon a dezvăluit că Hunter a sărutat-o pentru prima dată în timpul intrării sale la Pay-Per-View-ul Royal Rumble din anul 2000. Stephanie a spus că nu știa dacă este sărutată de personajul soțului său sau de omul din afara ring-ului pe nume Paul Michael Levesque.

Singurul lucru pe care Stephanie McMahon îl știa în acel moment era că i-a plăcut sărutul lui Triple H. Fluturii pe care i-a avut în stomac au făcut-o foarte conștientă de acest lucru.

După respectivul sărut lucrurile au evoluat foarte mult. Cei doi sunt căsătoriți de ani buni și au 3 fiice. Este interesant de știut că relația lor a început chiar în fața Universului WWE, chiar dacă fanii nu și-au dat seama ce se întâmplă cu adevărat.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.