WWEWWE RAW

*SPOILER* Superstar de top va reveni la RAW-ul de săptămâna viitoare

Întotdeauna poate avea loc o revenire surpriză chiar înainte de un Pay-Per-View. AJ Styles nu a mai fost văzut la WWE TV de la meciul împotriva lui The Undertaker la WrestleMania 36. Se pare că vacanța lui Styles nu va dura până după Money in the Bank.

Post Wrestling raportează că AJ Styles se va întoarce la RAW-ul de luni. Episodul RAW-ului de săptămâna viitoare a fost filmat în această săptămână.

În acest moment nu se știe ce va face Styles la show-ul brand-ului roșu. El va reveni la WWE TV chiar în săptămâna evenimentului Money in the Bank ceea ce este un lucru interesant.

La Monday Night RAW-ul de săptămâna viitoare vom avea parte de un Last Chance Gauntlet Match. Câștigătorul respectivului meci îl va înlocui pe Apollo Crews în meciul Money in the Bank Ladder. Rămâne de văzut dacă AJ va fi cel care va obține ultimul loc în marele meci MITB din acest an.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !