SmackdownWWE

Superstar din WWE a fost scos de la înregistrările săptămânale

Se pare că încă un Superstar din WWE a ales să rămână acasă datorită problemelor legate de coronavirus. După Roman Reigns, acum Dave Meltzer a raportat pentru Wrestling Observer Newsletter că Sami Zayn a ales să nu participe la înregistrările SmackDown-ului de săptămâna trecută, de aceea nu a apărut în cadrul show-ului alături de Cesaro și Sinsuke Nakamura.

Meltzer a menționat că Zayn a fost programat inițial să participe la show, dar a optat să nu meargă. Oficialii le-au spus tuturor wrestlerilor că nu trebuie să participe la show-uri în perioada pandemiei dacă nu doresc asta.

Nu există nici o informație cu privire la cine a optat să nu participe la show-uri, dar trebuie să remarcăm faptul că WWE a lucrat cu un roster restrâns în timpul show-urilor înregistrate la Performance Center. La RAW-ul din această săptămână am putut vedea cum câtiva wrestleri au luptat de două ori în aceeași seară.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.