WWE

Fost manager din WWE spune că Vince McMahon a discutat despre vânzarea companiei cu ESPN/FOX

Fostul manager din WWE Dutch Mantell susține pe Twitter că a auzit că Vince McMahon se află în negocieri cu ESPN și FOX pentru vânzarea companiei.

Acest subiect a fost intens dezbătut pe social media în ultimele ore. O sursă din WWE spune că nu au existat discuții cu ESPN sau FOX despre vânzarea companiei.

La o conferință recentă a investitorilor, Vince McMahon a vorbit despre posibilitatea de a vinde WWE Network pentru ESPN sau FOX. Cu toate acestea, din cauza situației economice actuale, posturi TV precum ESPN și FOX nu încearcă să facă achiziții majore în acest moment.

În ultimii ani, Vince McMahon nu a exclus vânzarea WWE, și totdeauna a spus: „niciodată să nu spui niciodată” ori de câte ori a fost contactat de către investitori.

Deci, sursa din WWE a spus în mod clar că tweet-ul postat de Mantell este eronat și nu există discuții în acest moment despre vânzarea companiei.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.