WWE

Care este situația actuală a lui Brock Lesnar în WWE?

Brock Lesnar a pierdut titlul WWE în fața lui Drew McIntyre la Pay-Per-View-ul WrestleMania 36. De atunci el nu a mai apărut la WWE TV. Acum întrebarea de pe buzele multor fani este dacă The Beast va reveni în ring.

Vince McMahon a fost deranjat de limbajul lui Lesnar ultima dată când cei doi au discutat, ceea ce a dat de înțeles că Brock nu mai are nici o treabă cu WWE.

Lesnar nu a mai fost prezent la WWE TV, dar asta nu înseamnă că nu mai are contract cu WWE. El și-a luat din nou „o vacanță”. De această dată s-ar putea să fie mai lungă decât deobicei.

Mike Johnson a vorbit despre Brock Lesnar în timpul PWInsider Elite audio, spunând: „Ar fi o pierdere să-l folosești pe Lesnar în acest mediu. Aceasta este pur și simplu o altă pauză tipică lui.”

A fost remarcat faptul că oficialii ar putea să-l aducă pe Paul Heyman la WWE TV pentru câteva săptămâni și astfel, să pregătească terenul pentru revenirea fostului campion. În acest moment, ei au nevoie de el doar pentru Pay-Per-View-uri, mai ales atunci când nu sunt prezenți fani care să facă o audiență mai mare.

Rămâne de văzut când va reveni Brock Lesnar în WWE. Cu siguranță el se va întoarce, dar s-ar putea să dureze ceva timp. Va fi interesant să vedem cum va decurge WWE SummerSlam dacă Lesnar nu va avea meci.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.