WWE

Cain Velasquez a fost concediat din WWE

Dave Meltzer a raportat în timpul Wrestling Observer Radio că, Cain Velasquez a fost concediat din WWE. Meltzer a menționat că Velasquez a fost concediat din cauza reducerilor bugetare și că nu s-a mai antrenat la WWE Performance Center de mult timp. Ultima dată când a fost văzut la WWE TV s-a întâmplat în cadrul Pay-Per-View-ului Crow Jewel din noiembrie anul trecut.

Velasquez a semnat un contract pe mai mulți ani cu WWE, însă contractele oferite de WWE pot fi desfăcute oricând, așa cum s-a întâmplat și acum. All Elite Wrestling și AAA din Mexic au fost interesați de Velasquez înainte ca el să semneze cu WWE, astfel încât este posibil să-și continue cariera în pro wrestling cu una dintre aceste companii, dacă vreuna dintre ele are bugetul necesar pentru el.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.