SmackdownWWE

Wrestler de a doua generație este văzut ca viitor main eventer de către WWE

În ultimele două săptămâni, oficialii din WWE au urmărit antrenamentul lui Cal Bloom la Performance Center și au spus că el poate fi un Superstar de main event în următorii doi ani.

Bloom a lucrat la SmackDown pe 10 aprilie. El a pierdut împotriva lui Sheamus, dar Vince McMahon l-a văzut pe Bloom în ring pentru prima dată și a remarcat că are un potențial mare și poate fi utilizat intens la un moment dat.

O sursă din companie a spus: „Toată lumea îl compară cu versiunea tânără a lui Edge. Are un stil dur în ring, iar Vince crede că poate fi un mare superstar, dar asta se va contura în timp.”

Aceeași sursă a menționat că Vince consideră că Cal are un aspect bun și se mișcă bine în ring, în ciuda lipsei de experiență. Antrenorii de la WWE Performance Center au avut și lucruri bune de spus despre el.

Cal Bloom este fiul fostului superstar din WWE Wayne Bloom (Beau Beverly) membru al echipei Beverly Broathers. Carl a jucat fotbal la University of Central Florida. El a semnat un contract de dezvolatare cu WWE în martie 2019.

Mai jos aveți un clip cu meciul lui Cal Bloom împotriva lui Sheamus la SmackDown:

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.