WWE

Ce meci își dorește să vadă Kurt Angle în Main Event la WrestleMania 37?

Hall of Famer-ul din WWE, Kurt Angle, a făcut o sesiune de Q&A pe pagina sa de Facebook, iar pe parcursul acesteia, a dezbătut o gamă largă de subiecte.

În timpul Q&A-ului, Angle a fost întrebat ce dream match și-ar dori să vadă între două superstaruri din WWE care nu s-au mai luptat niciodată. Pentru un astfel de meci el l-a menționat pe campionul WWE, Drew McIntyre, împotriva unui wrestler în creștere.

De fapt, Kurt consideră că acest meci este atât de mare încât ar putea fi Main Event-ul Pay-Per-View-ului WrestleMania 37, care este programat pe 28 martie 2021 la SoFi Stadium din Inglewood, California.

„Aleister Black vs. Drew McIntyre. Acest meci ar putea fi în Main Event la WrestleMania anul viitor. Ambele superstaruri sunt excepționale.”

Kurt Angle a fost, de asemenea, întrebat dacă crede că Seth Rollins nu a fost niciodată acceptat de fani ca principala atracție a evenimentelor. Kurt crede că fostul campion Universal este un wrestler de top în companie.

„Seth? Cu siguranță este o atracție principală pentru fani. Pe ce planetă trăiești tu?? Lol.”

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.