WWEWWE PPV

Planul actual pentru WWE SummerSlam 2020

Cei din WWE au de luat mai multe decizii importante în următoarele luni. Problema cu coronavirusul face lumea în care trăim foarte imprevizibilă în acest moment. Pay-Per-View-ul SummerSlam va avea loc pe 23 august, dar nu a fost făcut niciun anunț oficial despre acest eveniment.

WrestleMania 36 nu s-a putut defășura așa cum a fost programat inițial. Nu se știe dacă vor fi permise evenimentele de mare amploare în Boston până pe 23 august, dar TD Garden încă intenționează să fie gazda celui mai important eveniment al verii.

Balor Club Guy, un super fan care participă la toate evenimentele majore din pro wrestling a postat pe Twitter un răspuns pe care l-a primit din partea TD Garden. Aceștia l-au informat că SummerSlam se află încă pe calendarul lor.

Oficialii au destul timp la dispoziție pentru a vedea care este situația și a alege cea mai bună opțiune atunci când evenimentul se apropie. Compania a trebuit deja să mute WrestleMania și Money in the Bank. Sperăm ca SummerSlam să nu fie cel de-al 2-lea PPV ca importanță care va fi afectat anul acesta.

Extreme Rules este programat pentru 19 iulie în San Jose, California. De asemenea, nici o informație nu a fost făcută publică. Probabil că WWE va anunța dacă California nu va mai găzduii show-ul din San Jose.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.