WWEWWE PPV

Meciurile Money in the Bank vor fi diferite în acest an

Pay-Per-View-ul Money in the Bank din acest an va avea loc pe 10 mai la WWE Performance Center. Se pare că respectivul eveniment a fost filmat săptămâna aceasta. Nu se știe dacă este vorba doar despre cele două meciuri Ladder sau despre întregul show.

Cei din WWE au spus că meciurile Money in the Bank de anul acesta vor avea un concept diferit. Meciurile tipice acestui Pay-Per-View vor începe de la parterul sediului central al WWE iar participanții lui vor trebui să ajungă pe acoperiș pentru a câștiga servieta Money in the Bank.

Triple H a spus într-un interviu în urmă cu câteva săptămâni că vom mai vedea meciuri cinematografice în WWE perioada asta, așa că nu trebuie să fim surprinși dacă vom vedea ceva nou în ceea ce privește meciurile Ladder de la MITB.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.