WWEWWE PPV

Au început pregătirile pentru noul concept al meciului Money in the Bank

Cei din WWE ne vor oferii în acest an un Money in the Bank cu totul diferit. Meciurile tradiționale ale acestui Pay-Per-View se vor încheia pe acoperișul sediului WWE, din Stamford,Connecticut.

În mediul online au apărut fotografii cu pregătirea noului concept pentru respectivele meciuri. Se pare că echipa de producție a făcut un ring de dimensiuni normale chiar pe acoperiș, existând și o macara de care sunt agățate servietele MITB.

PWInsider raportează că WWE a făcut un material video pe acoperișul sediului central ieri. Evident, s-au întâmplat multe lucruri acolo.

Oficialii intenționează să mute sediul lor din Titan Towers într-o clădire nouă. Însă, planuri au fost sistate de cel puțin 6 luni datorită bugetului redus.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.