SmackdownWWE

Daniel Brayn se află în carantină într-o cameră de hotel

Daniel Bryan a intrat în carantină timp de două săptămâni după WrestleMania 36. El nu s-a putut întoarce acasă la soția sa care este însărcinată. Se pare că Bryan se află într-o cameră de hotel, dar nu stă degeaba.

Bryan a postat un clip video pe contul său de Twitter pentru ca fanii să vadă ce face în camera de hotel. El i-a transmis un mesaj colegului său, Drew Gulak, spunându-i că, carantina nu-l împiedică să se antreneze intens pentru meciul împotriva lui Cesaro din această săptămână.

Daniel Bryan va sta în camera de hotel cât timp va fi nevoie. Acesta nu dorește să se ducă acasă la Brie Bella până când știe că totul este cât se poate de sigur. Cu toate acestea, reușește să rămână în formă, în ciuda coronavirusului.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.