WWE

John Cena indică o posibilă retragere

Meciul de tipul Firefly Fun House dintre John Cena și Bray Wyatt la WrestleMania 36 nu a avut contact fizic. Cena nu a avut parte de acțiune pe tot parcursul întregului meci cinematografic. Oare am asistat la sfârșitul carierei lui John Cena în WWE?

Nu se știe cum ar fi arătat meciul dintre cei doi pe Raymond James Stadium, dar Firefly Fun House a fost cu siguranță o experiență unică. Fanii au asistat la niște șcene destul de „nebune” iar oficialii au profitat la maxim pe baza acestui tip de meci prin vânzarea de mărfuri.

John Cena a postat recent un tweet care a fost destul de criptic. El a spus că „toate se termină”, această afirmație făcându-i pe fani să se gândească dacă Cena se referă la cariera sa in-ring.

O zi mai târziu, John Cena a postat un alt mesaj referitor la posibilul sfârșit al carierei sale în-ring. Lucrurile care se petrec acum în lume sunt incerte, iar cariera lui Cena în WWE pare să fie la fel.

În trecut, John Cena a afirmat că nu crede că se va retrage vreodată. Aceste noi tweet-uri ar putea să-i facă pe fani să creadă că s-a răzgândit.

„Toate lucrurile se termină. Când este timpul să pleci, lasă-i să ghicească”.
„Incertitudinea aduce multe provocări. Una dintre cele mai dificile și mai importante provocări cu care ne confruntăm în fiecare zi este să fim cei mai buni. Este o provocare care merită cu siguranță efortul”.
Taguri
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close