WWE

Îl vom mai vedea pe The Undertaker la WWE TV?

The Undertaker l-a învins pe AJ Styles într-un meci de tipul Boneyard la Pay-Per-View-ul WrestleMania 36 care a avut loc sâmbăta și duminca trecută. Acest meci cinematografic a conturat un nou gimmick a lui Taker. Mulți fani se bucură de noul lui aspect „American Badass”.

WWE a profitat la maxim de acest Boneyard Match. Acum oficialii au pus la vânzare „fotografii de artă” din timpul meciului de la WrestleMania unde este perezentată această „nouă încarnare” a lui „Dead Man”.

WrestleVotes relatează că atunci când „The Phenom” se va întoarce va fi cu același look pe care l-am văzut în meciul Boneyard.

Nu se știe când va reveni The Undertaker însă sunt șanse mari ca Boneyard Match-ul să nu fi fost ultimul pentru el. Când va reveni la WWE TV, este posibil să-l vedem încă o dată intrând pe motocicletă.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.