WWE

Când va reveni CM Punk la WWE Backstage?

CM Punk participă din când în când la show-ul WWE Backstage, dar nu a mai fost prezent de când filmările au fost sistate la studiourile Fox Sports. Însă lucrurile se vor schimba începând de săptămâna viitoare.

În cadrul emisiunii WWE Backstage din această săptămână a fost dezvăluit faptul că CM Punk va fi prezent în postura de analist la episodul de pe 14 aprilie. Nu au fost menționați oaspeții de săptămâna viitoare, dar în mod sigur îl vom vedea pe Punk în emisiune.

Emisiunea WWE Backstage a fost nevoită să fie realizată prin intermediul unui webcam, deoarece pandemia coronavirusului a determinat închiderea Fox Studios. Toți speră să revină cât mai curând în studio, dar până atunci transmiterea emisiunii respective se va face prin intermediul unui webcam.

Probabil CM Punk va fi într-o conferință web de acasă, dar chiar și așa important este că îl vom vedea. Va fi interesant să auzim afirmațile lui Punk despre modul în care pro wrestling-ul este afectat de lipsa audienței live.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.