RawSmackdownWWE

Show-urile RAW și SmackDown vor reveni la formatul live

Episodul RAW-ului de seara trecută a fost înregistrat în urmă cu aproape două săptămâni la WWE Performance Center. Cu toate acestea, se pare că oficialii intenționează să revină la formatul live în loc să înregistreze show-urile în avans.

WrestleVotes raportează că episodul din SmackDown ce va avea pe 10 aprilie și episodul din RAW ce va avea loc pe 13 aprilie vor fi transmise live de la WWE Performance Center.

În mod clar, se destramă orice zvon referitor la o pauză din partea WWE după Pay-Per-View-ul WrestleMania. Cert este că Vince McMahon nu are în plan să amâne nici un show iar acest lucru s-a confirmat chiar azi-noapte, când a fost difuzat un spot publicitar pentru evenimentul Money in the Bank de pe 5 mai. Pay-Per-View-ul urma să aibă loc la Royal Farms Arena din Baltimore, MD, dar se pare că va fi mutat la WWE Performance Center și nu amânat cum s-a relatat anterior.

Acum, există un ordin pentru cei din Orlando, Florida să nu părăsească locuințele până joi seară dar este de așteptat ca ordinul respectiv să fie prelungit. Dacă într-adevăr așa este, cei din WWE ar putea fi obligați să se mute în altă parte. Se vorbește despre o locație secretă de rezervă pentru înregistrările viitoare, dacă este nevoie.

Se pare că cei din WWE vor fi obligați să organizeze show-uri fără fani pentru următoarele câteva luni, deoarece președintele SUA Donald Trump le-a spus oficialilor că accesul fanilor în arene sau stadioane nu va fi prmis până în luna august sau septembrie. Desigur, lucrurile s-ar putea schimba în funcție de recomandărilor experților medicali. Dacă într-adevăr acest interval de timp este exact, atunci înseamnă că Pay-Per-View-ul SummerSlam ar putea fi pus în pericol și va fi necesar să aibă loc la Performance Center fără public.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.