RawWWEWWE PPV

Drew McIntyre a câștigat titlul WWE la WrestleMania 36

Pay-Per-View-ul WrestleMania 36 care s-a desfășurat pe parcursul a două seri, a luat sfârșit. Noaptea trecută am asistat la un meci pentru titlul WWE între campionul Brock Lesnar vs. câștigătorul meciului Royal Rumble din acest an, Drew McIntyre. Finalul meciului a avut un rezultat surprinzător iar McIntyre a avut toate motivele din lume să sărbătorească.

Lesnar a părut impunător în fața lui Drew. McIntyre a fost executat cu mai multe German Suplexe-uri și două F5-uri, dar scoțianul a ridicat umărul după fiecare numărătoare a arbitrului. Apoi Brock l-a mai executat pentru a 3-a oară cu un F5 pe McIntyre dar tot nu a fost de ajuns pentru ca „The Beast” să obțină victoria.

Brock Lesnar a primit indicații de la Paul Heyman pe tot parcursul meciului. Heyman i-a spus lui Lesnar să continue asaltul asupra lui Drew McIntyre pentru că nu poate „ieși la nesfârșit”. După care, Brock a început să-l ironizeze pe Drew, dar el a reușit să contreze cu un Claymore Kick.

Drew McIntyre a mai executat alte două Claymore Kick-uri pe Brock Lesnar, reușind într-un final să „răpună bestia” și să o lase fără titlu.

Victoria în fața lui Lesnar și totodată câștigarea titlului WWE sunt benefice pentru cariera lui Drew. El și-a îndeplinit în sfârșit visul pentru care a muncit atâta timp.

După marea sa victorie, Drew McIntyre a făcut o ședință foto în postura de noul deținător al titlului WWE.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.