WWEWWE PPV

Detalii despre meciul dintre AJ Styles vs. The Undertaker la WrestleMania 36

Meciul de tipul Boneyard dintre AJ Styles vs. The Undertaker a avut loc în prima parte a Pay-Per-View-ului WrestleMania 36. A fost nevoie de multă muncă pentru a oferi fanilor un asemenea meci.

Potrivit WhatCulture, Boneyard Match-ul a fost filmat în Florida iar pregătirea lui a durat 5 zile. După toate astea, a fost nevoie de 8 ore pentru a înregistra întregul meci.

Se pare că a fost o experiență unică pentru cei din echipa de producție, iar oficialii au avut mare grijă de ei. Toți cei implicați și-au asumat riscuri pentru acest meci, dar rezultatul final a adus un plus show-ului.

Momentul cu mâna lui AJ Styles care „ieșea de sub pământ” la finalul meciului a fost ideea lui Triple H și Michael Hayes. The Undertaker a fost foarte încântat de acest lucru.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.