SmackdownWWEWWE PPV

Braun Strowman a câștigat titlul Universal la WrestleMania 36

Braun Strowman a primit o șansă neașteptată la titlul Universal. El l-a înfruntat pe Goldberg în prima noapte a Pay-Per-View-ului WrestleMania 36 iar la finalul meciului a plecat în postura de campion. Această victorie este foarte importantă pentru Strowman, chiar dacă nu au existat fani în arenă cu, care să sărbătorească.

În urma câștigării titlului Universal, „The Monster Among Man”, a făcut o ședință foto în postura de nou campion. Braun s-a distrat de minune în timpul ședinței foto și chiar și-a rupt tricoul pe parcursul iei.

A fost o seară memorabilă pentru Braun Strowman, chiar dacă nu se aștepta 100%. Nu ar fi crezut niciodată că Roman Reigns va decide să renunțe la meciul cu Goldberg la WWE Performance Center. Apoi Braun Strowman să-l înlocuiască și mai mult să câștige titlul de la un WWE Hall of Famer.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.