WWEWWE PPV

Pay-Per-View-ul Money in the Bank va fi amânat?

Pay-Per-View-ul Money in the Bank este incert datorită izbucnirii coronavirusului. Compania urma să susțină acest eveniment duminică, 10 mai la Royal Farms Arena din Baltimore, MD. Cu toate acestea, WrestleVotes a raportat printr-un tweet că show-ul nu va avea loc așa cum a fost planificat.

Acest lucru vine după ce WWE a decis să înregistreze toate show-urile TV, inclusiv WrestleMania 36 într-un sediu închis din Orlando, Florida, la WWE Performance Center.

Până în prezent, WWE are suficient material înregistrat pentru al oferii până joi. Este posibil ca cei din WWE să fie nevoiți să se mute într-o locație diferită pentru viitoarele episoade din RAW, NXT și SmackDown, din cauza unui decret de izolare la domiciliu emis în Florida.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.