WWEWWE PPV

Triple H dezvăluie motivul pentru care nu a trebuit să lucreze la WrestleMania 36

Cu câțiva ani în urmă, Triple H a decis să renunțe la statutul de wrestler full-time pentru a-și asuma responsabilitatea de COO exclusiv în WWE.

El ocupă funcția de șef în brand-ul NXT și este responsabil de găsirea și dezvoltarea de noi talente pentru companie.

De obicei, fostul campion WWE lucrează doar în câteva meciuri pe an, inclusiv la WrestleMania. Cu toate acestea, în acest an este diferit, deoarece el nu are programat niciun meci.

Hunter a expicat de ce nu va lucra la ediția WrestleMania din acest an, în timp ce a acordat un interviu recent pentru SportsCenter de la ESPN. De fapt, HHH este fericit că nu are un meci rezervat.

„Acum sunt un tip full-time la birou. Este amuzant, în mod ironic, că nu am fost programat să mă lupt la WrestleMania anul asta. În fiecare an, pe măsură ce trece timpul, sunt tot mai agitat. Intrarea în ring devine doar încă o povară pentru mine. Mai ales în acest an, cu modul în care s-au derulat lucrurile și ceea ce am vrut să realizăm, am fost foarte recunoscător că nu a trebuit să fiu în ring anul acesta, pentru că ar fi fost aproape imposibil să fac tot ce ține de mine.”

Taguri
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close