WWE

Rusev își dezvăluie noul look

Focarul de coronavirus a obligat majoritatea întreprinderilor neesențiale să își încheie activitatea din cauza restricțiilor cu multă lume, astfel încât din ce în ce mai multe persoane aleg să renunțe la podoaba capilară.

Superstarul din WWE Rusev și-a arătat cu mândrie noul look într-un live pe Instagram. Noul aspect de fapt i se potrivește, așa că probabil, îl vom vedea pe Rusev chel când va reveni la WWE TV.

„The Bulgarian Brute” nu a mai fost văzut la WWE TV din luna ianuarie și nu a participat la show-urile TV înregistrate săptămâna trecută sau la înregistrările pentru WrestleMania, așa că nu vă așteptați să vedeți noul lui look la TV prea curând.

Dacă în cel mai rău caz restricțiile de călătorie vor fi în vigoare și la vară, Rusev poate reveni la look-ul lui inițial până la acel moment.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.