WWEWWE PPV

John Cena îl trollează pe Bray Wyatt în mediul online

John Cena a decis să facă glume pe seama lui Bray Wyatt înainte de înfruntarea lor de la WrestleMania 36, weekend-ul viitor.

Fostul campion WWE a făcut acest lucru pe contul său oficial de Instagram postând o fotografie cu Wyatt, când avea look-ul personajului Husky Harris la WWE TV.

Wyatt a avut acest personaj în main roster când era membru al grupării Nexus în perioada 2010-2011. El a fost trimis înapoi în NXT pentru o schimbare de gimmick ca Bray Wyatt alături de familia Wyatt.

WWE va ține Pay-Per-View-ul WrestleMania din acest an sâmbătă, 4 aprilie și duminică, 5 aprilie în Orlando Florida, la Performance Center.

Cena și Wyatt erau programați inițial să se înfrunte într-un singles match la cel mai important eveniment anual al companiei. Cu toate acestea, oficialii au transformat acum meciul dintre cei doi într-unul Firefly Fun House.

Din cauza pandemiei de coronavirus, WWE a înregistrat ambele seri de WrestleMania 36 miercuri și joi. Cu toate acestea, nu a fost confirmat încă în care dintre zile va avea loc respectivul meci.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.