WWEWWE PPV

WWE oferă acces gratuit la WWE Network

Cei din WWE au anunțat faptul că oferă acum o mare parte a site-ului WWE Network în mod gratuit. Sunt incluse Pay-Per-View-urile, episoadele clasice din Monday Night RAW, SmackDown, documentare și multe altele.

Aceast lucru este o idee bună, mai ales că mulți fani stau în casă din cauza focarului de coronavirus. Acum câteva luni am raportat că oficialii doresc să ofere conținut gratuit la un moment dat, având o versiune premium care ar include evenimetele live.

WWE a emis următorul comunicat de presă:

„Începând de acum, suntem încântați să vă oferim o mare parte din arhiva WWE Network în mod gratuit având acceas la mii de ore de conținut, inclusiv fiecare ediție a WrestelMania, nenumărate Pay-Per-View-uri, documentare originale și multe altele, pentru o perioadă limitată de timp.”

Acum, puteți retrăi meciurile clasice, reexperimenta momentele definitorii ale enterteiment-ului și să vă bucurați de cele mai mari superstaruri pe care le-am avut în trecut și de cele care profesează acum în WWE. Crează-ți cont și vizionează ceea ce vrei pe dispozitivul preferat.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.