WWE

Cei din WWE nu sunt mulțumiți de CM Punk

Dacă încă vă așteptați să-l vedeți pe CM Punk în ring-ul WWE-ului, nu se va întâmpla asta cel puțin nu în curând, pentru că lucrurile între cele două părți nu sunt tocmai bune, în ciuda faptului că Punk are contract cu Fox Sports pentru WWE Backstage.

Dave Meltzer a raportat în cadrul Wrestling Observer Radio că nu știe exact cât va dura contractul lui Punk cu Fox Sports, dar se pare că cei din WWE nu sunt mulțumiți de CM Punk.

Bryan Alvarez a adăugat: „CM Punk a alimentat prin intermediul rețelei de socializare Twitter zonul cum că WrestleMania 36 se va amâna până în iunie.”

În mediul online apăruse un zvon în urmă cu o săptămână cu privire la amânarea eveniment-ului WrestleMania până pe 7 iunie iar Punk a confirmat acest zvon pe Twitter.

Cu câteva săptămâni în urmă, CM Punk a făcut mișto de show-urile WWE-ului în Arabia Saudită și l-a ironizat pe The Miz. După acele afirmații, numele lui Punk nu a mai fost menționat atunci când a venit vorba de WWE Backstage la RAW și SmackDown.

Când a fost confirmat faptul că WrestleMania 36 se va muta la WWE Performance Center, Punk a glumit pe baza acestui subiect spunând că fanii nu îi vor mai scanda numele și nu îl vor mai huidui pe Roman Reigns.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.