WWEWWE PPV

Brock Lesnar nu poate ajunge în Statele Unite pentru WrestleMania 36

Închiderea frontierei de Nord din cauza pandemiei coronavirusului poate fi o problemă pentru unul dintre Superstarurile de top din WWE care ar trebui să călătorească din Canada în Statele Unite pentru Pay-Per-View-ul WrestleMania 36.

Wrestling Observer Newsletter raportează că, campionul WWE Brock Lesnar, locuiește în Saskatchewan și ar avea probleme cu intrarea în state.

Prezența lui Lesnar este anunțată pentru RAW-ul de săptămâna viitoare, dar el a fost promovat înainte de a fi impusă interdicția de călătorie. La SmackDown-ul din această săptămână, oficialii l-au promovat din nou pe Brock pentru RAW-ul de luni. Așa că, fie această problemă s-a rezolvat, fie Brock Lesnar a plecat deja în Statele Unite sau WWE lucrează la un plan de rezervă.

De asemenea, The Singh Broathers, sunt și ei afectați de această interdicție. Într-un post pe Twitter, aceștia au remarcat că venirea la job în acest moment este dificilă.

În ceea ce îl privește pe Kevin Owens, el nu va avea probleme deoarece nu mai locuiește în Canada, mutându-se în Florida.

Dacă cei din WWE hotărăsc să înregistreze WrestleMania la sfârșitul săptămânii viitoare, atunci au foarte putin timp la dispoziție pentru a rezolva găsi o solucție în ceea ce îl privește pe Lesnar. WWE are în plan să înregistreze toate episoadele din RAW și SmackDown rămase până la WrestleMania, săptămâna viitoare.

Nu se știe când vor fi înregistrate meciurile pentru Mania, dar există multe speculații că unele dintre ele sau toate vor fi înregistrate până la sfârșitul săptămânii viitoare la Performance Center.

Brock Lesnar este în prezent programat să-și apere titlul WWE la WrestleMania 36 împotriva lui Drew McIntyre.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.