WWEWWE PPV

Planul original pentru intrarea lui The Undertaker la WrestleMania 36

The Undertaker se va înfrunta cu AJ Styles la WrestleMania 36. Acest feud a scos la iveală o parte a lui Taker pe care nu am mai văzut-o de mult timp.

„The Dead Man” a fost prezent la RAW-ul din această săptămână și era pregătit de acțiune. Avea un aspect asemănător cu cel al gimmick-ului American Badass.

O sursă din WWE a relatat faptul că The Undertaker urma să intre pe motocicletă la WrestleMania. Nu se știe dacă oficialii vor mai pune în practica această intrare, dar s-ar putea sugera revenirea la gimmick-ul American Badass.

Rapoartele recente spun că WWE va filma WrestleMania în următoarele două săptămâni. Se pare că se vor axa pe Mania în timp ce filmează episoadele din RAW și SmackDown.

Ediția WrestleMania din acest an va fi foarte interesantă. Se potrivește cu ceea ce se întâmplă acum la nivel global. Rămâne de văzut dacă se va schimba intrarea planificată pentru „The Phenomen”.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.