WWEWWE PPV

WrestleMania 36 se va desfășura pe parcursul a două nopți

Cei din WWE au anunțat faptul că Pay-Per-View-ul WrestleMania 36 se va desfășura pe parcursul a două nopți pe WWE Network, iar Rob Groonkowski, va fi gazda acestui eveniment.

Prima parte va avea loc sâmbătă, 4 aprilie, începând cu ora 19:00. A doua parte se va desfășura duminică, 5 aprilie, la fel ca toate Pay-Per-View-urile din WWE. Ambele show-uri vor avea loc la Performance Center, fără public.

Această veste pune capăt zvonurile conform cărora WrestleMania ar avea loc pe 7 iunie la Maddison Square Garden.

Decizia ca evenimentul să fie împărțit pe două seri a fost luată pentru a „umple golul” lăsat de show-ul NXT TakeOver care a fost amânat.

Încă nu se știe care sunt planurile pentru ceremonia Hall of Fame. Georgia Smith, fiica lui Davey Boy Smith, a spus pe Twitter că WWE intenționează să mute ceremonia Hall of Fame în weekend-ul de la SummerSlam.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.